dc.contributor.author |
COȘCODAN, Diana |
|
dc.contributor.author |
MOȘANU-ȘUPAC, Lora |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-26T11:12:58Z |
|
dc.date.available |
2023-05-26T11:12:58Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
COȘCODAN, Diana, MOȘANU-ȘUPAC, Lora. Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților. În: Conferința științifico-practică internaționlă „Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă”, Ediția a-10-a, 18-19 martie 2023. Vol. 2: Tendințe actuale în didactica științelor exacte. Chişinău: CEP UPSC, 2023, pp. 22-25. ISBN 978-9975-46-716-2. ISBN 978-9975-46-719-3 (Vol. 2). |
en_US |
dc.identifier.isbn |
978-9975-46-716-2 |
|
dc.identifier.isbn |
978-9975-46-719-3 |
|
dc.identifier.uri |
http://dir.upsc.md:8080/xmlui/123456789/4812 |
|
dc.description.abstract |
The article presents the results of the study of the impact of coffee consumption on the psychophysiological parameters of adolescents. It was found that the consumption of coffee increases the degree of anxiety of students, the values of blood pressure, pulse, and reduces the duration of the individual minute. |
en_US |
dc.language.iso |
ro |
en_US |
dc.publisher |
Universitatea Pedagogică de Stat "Ion Creangă" |
en_US |
dc.subject |
Coffee |
en_US |
dc.subject |
Adolescents |
en_US |
dc.subject |
Blood pressure |
en_US |
dc.subject |
Pulse |
en_US |
dc.subject |
Anxiety |
en_US |
dc.subject |
Individual minute |
en_US |
dc.title |
Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților |
en_US |
dc.title.alternative |
The impact of coffee consumption on the psychophysiological parameters of adolescents |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |