REPOZITORIU UPSC

Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților

Show simple item record

dc.contributor.author COȘCODAN, Diana
dc.contributor.author MOȘANU-ȘUPAC, Lora
dc.date.accessioned 2023-05-26T11:12:58Z
dc.date.available 2023-05-26T11:12:58Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation COȘCODAN, Diana, MOȘANU-ȘUPAC, Lora. Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților. În: Conferința științifico-practică internaționlă „Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă”, Ediția a-10-a, 18-19 martie 2023. Vol. 2: Tendințe actuale în didactica științelor exacte. Chişinău: CEP UPSC, 2023, pp. 22-25. ISBN 978-9975-46-716-2. ISBN 978-9975-46-719-3 (Vol. 2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-46-716-2
dc.identifier.isbn 978-9975-46-719-3
dc.identifier.uri http://dir.upsc.md:8080/xmlui/123456789/4812
dc.description.abstract The article presents the results of the study of the impact of coffee consumption on the psychophysiological parameters of adolescents. It was found that the consumption of coffee increases the degree of anxiety of students, the values of blood pressure, pulse, and reduces the duration of the individual minute. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Pedagogică de Stat "Ion Creangă" en_US
dc.subject Coffee en_US
dc.subject Adolescents en_US
dc.subject Blood pressure en_US
dc.subject Pulse en_US
dc.subject Anxiety en_US
dc.subject Individual minute en_US
dc.title Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților en_US
dc.title.alternative The impact of coffee consumption on the psychophysiological parameters of adolescents en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account