dc.contributor.author |
GÎRLEA, Olesea |
|
dc.date.accessioned |
2021-02-04T08:56:42Z |
|
dc.date.available |
2021-02-04T08:56:42Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
GÎRLEA, Olesea. (Dis)plăcerile gastronomice în literatură (prezentarea culegerii de schiţe şi povestiri „Cămara diavolului” de Jim Crace). In: Probleme ale ştiinţelor socioumanistice şi modernizării învăţământului: conf. șt. intern. aniversară “80 de ani ai Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chişinău”; 8-9 octombrie, 2020, Seria 22; Tipogr. UPS "Ion Creangă", Chișinău, 2020, Vol. 3. pp. 228-232. ISBN 978-9975-46-449-9. ISBN 978-9975-46-452-9 (Vol.3). |
en_US |
dc.identifier.isbn |
978-9975-46-452-9 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2367 |
|
dc.description.abstract |
The article focuses on the presentation of Jim Crace's book of stories and sketches "Devil's Chamber". The digestive dominance runs like a thread of Ariadne Crace's work, and the polarity of the gastronomic approaches allows the categorization of the sixty-four constituent elements of the book in pleasures and displeasures of taste. |
en_US |
dc.language.iso |
ro |
en_US |
dc.publisher |
Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” |
en_US |
dc.subject |
(Dis)pleasure) |
en_US |
dc.subject |
Ash |
en_US |
dc.subject |
Negative |
en_US |
dc.subject |
Food |
en_US |
dc.subject |
Imaginary |
en_US |
dc.subject |
Disgrace |
en_US |
dc.title |
(Dis)plăcerile gastronomice în literatură (prezentarea culegerii de schiţe şi povestiri „Cămara diavolului” de Jim Crace) |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |