REPOZITORIU UPSC

Originea, evoluția și specificul alimentelor tradiționale românești. Studiu de caz: zona etnografică – Prutul de Jos

Show simple item record

dc.contributor.author NASTAS, Jeni
dc.contributor.author CHIPER, Valentin
dc.date.accessioned 2020-01-05T12:04:17Z
dc.date.available 2020-01-05T12:04:17Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation NASTAS, Jeni. CHIPER, Valentin. Originea, evoluția și specificul alimentelor tradiționale românești. Studiu de caz: zona etnografică – Prutul de Jos. In: Probleme ale ştiinţelor socioumanistice şi modernizării învăţământului: materialele conf. şt. anuale a profesorilor şi cercetătorilor UPS „Ion Creangă”. Univ. Ped. de Stat „Ion Creangă”; coord. şt. Ig. RACU, col. red. C. PERJAN [et al.]: [in vol.]. Chişinău: S. n., 2019 (Tipogr. UPS „Ion Creangă”), vol.3 (seria 21), p. 11-24. Bibliogr.- 7 titl. en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1790
dc.description.abstract Sarmalele, mămaliga, sponge coke, traditional Romanian food. In our days all products wha we are eat today was imported from different countries. Only the mămaliga, waled be our national invention but in the post mamaliga wos cooked from millet. Todays traditional Romanian food cooned and served by popuolation from Prut (Republic of Moldova, Ucraina, Romania) are the result from the interaction of traditional ramanian food with another countries. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.subject Bucate românești en_US
dc.subject Alimente tradiționale românești--Prutul de Jos en_US
dc.subject Bucătăria țăranului român en_US
dc.title Originea, evoluția și specificul alimentelor tradiționale românești. Studiu de caz: zona etnografică – Prutul de Jos en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account